Online trainingen

Online je communicatie bijspijkeren? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling in kleine groepjes op Zoom? Heb je een praktische opleiding over gendergelijkheid in je organisatie nodig of wil je weten hoe gender mainstreaming & gender budgeting in elkaar zit? Daarvoor kan je bij ons terecht. Je kan inschrijven op het open aanbod dat we lanceren vanaf 1 juli, of je plant een sessie voor je bedrijf of organisatie met ons als trainer.

Welke online trainingen staan op het programma?

Communicatietrainingen

Ontwikkel je assertiviteit.

Ben je te weinig assertief? Of ben je net té direct? In deze training krijg je inzicht in je eigen communicatiestijl en leer je hoe je jezelf kan bijsturen. Ook leer je moeilijke boodschappen constructief overbrengen, comfortabel ‘neen’ zeggen en je communicatie afstemmen op je gesprekspartner.

Constructieve feedback geven & ontvangen.

Wat is feedback geven precies? En wanneer en hoe doe je dat? Bij ons leer je de kneepjes van de kunst: we leren je heel concreet hoe je feedback best formuleert en hoe je ervoor kan zorgen dat de feedback ook welkom is. Bovendien leer je omgaan met de feedback die jij krijgt.

Efficiënt online communiceren. 

Zoom, teams, skype etc. de online platforms schieten als paddenstoelen uit de grond. Online communiceren en vergaderen is in de post-Corona wereld niet meer weg te denken. In deze training leer je wat de voor- en nadelen zijn van al deze onlinekanalen en hoe jij constructief kan communiceren in hele diverse online settings.

Persoonlijke ontwikkeling 

Persoonlijk leiderschap.

In deze training leer je hoe je voor jezelf een haalbaar plan kan opmaken om je dagelijkse gewoontes en je professioneel functioneren te verbeteren. Je ontdekt hoe je je denken helpend kan maken, je gevoel kan reguleren en je gedrag constructief kan maken. En dat alles om een gelukkig mens te worden én je doelen te realiseren!

Op vraag kan deze training uitgebreid worden met volgende modules:

 • Veerkracht ontwikkelen (omgaan met stress en burn-out preventie)
 • De kracht van positiviteit
 • Zelfvertrouwen opbouwen
 • Krachtig in je relaties staan

Gender & Diversiteit

Hoe ‘woke’ ben jij? 

Ontdek wat je moet weten om een diversiteitsvriendelijke m/v/x te zijn die de traditionele valkuilen van racisme, seksisme en westers-centrisme weet te vermijden.

De gendergelijke organisatie. 

Leer wat jij kan doen om jouw organisatie gendergelijker te maken.

Gender mainstreaming & gender budgeting.

We maken je wegwijs in het instrumentarium van de strategie om de impact van het beleid gendergelijker te maken: gender mainstreaming, gender test en gender budgeting.

Hoe zien de onlinetrainingen eruit?

 

Onze onlinetrainingen volgen een vast stramien, dat rekening houdt met de specifieke sterktes en zwaktes van het medium:

 • De trainingen bestaan telkens uit 2 modules gegeven op twee opeenvolgende halve dagen, voor of namiddag.
 • Een module van een halve dag duurt 3,5u waarvan 3x 1 uur training en 2x 10’ pauze.
 • We gebruiken het platform Zoom.us omdat dit platform de beste mogelijkheden heeft om interactief met de groep te werken (breakaway-rooms voor kleine groepjes, polls om de groep actief te betrekken, vlotte chatfunctie, handige schermdeling).
 • Maximaal aantal ingeschreven deelnemers: 11
 • Minimaal aantal ingeschreven deelnemers: 7

 

Wat verwachten we van de deelnemer:

 • Stabiele internetverbinding liefst met kabel of minstens een hoogwaardige wifi
 • Gratis Zoom account op voorhand aanmaken
 • Webcam en microfoon van je computer werken
 • In Zoom moet je kunnen: inloggen, naar een meeting gaan, chat functie gebruiken, video en audio aan en uit kunnen zetten

 

Inschrijvingen:
v  Je kan je inschrijven als individu. Van zodra er voldoende deelnemers zijn, wordt er een sessie georganiseerd.
v  Je kan je inschrijven met een groep van zodra jij een groepje van min. 7 max. 11 deelnemers hebt verzameld.
v  Je kan een training organiseren in je organisatie of bedrijf. We prikken samen een datum, jij zorgt voor de inschrijvingen.

 

Prijs per training (= 2 modules van een halve dag)
v  Individueel: 100€
v  Groep/bedrijf: 700€
v  + 350€ voor elke bijkomende module van een halve dag

 Deze prijzen zijn btw niet inbegrepen.

Enthousiast?