“If you change the way you look at things … the things you look at change”

― Wayne Dyer 

Patricia Queritet  

Trainer, Coach en Loopbaanbegeleider, Energetisch therapeut

www.soulheart.be

Ik hou van mensen te bezielen in hun leven, zodat ze vanuit eigen kracht bewuste keuzes kunnen maken en het leven in alle aspecten kunnen BE- LEVEN.

Het leven bekijk ik op een holistische manier, en laat jou mee ontdekken waar je krachtpunten en valkuilen liggen, zodat je vanuit een groei mindset de mogelijkheden ziet, ze daadwerkelijk aanpakt en voor kwaliteit in werk en privé kan kiezen.

Van kleinsaf aan, worden we geconditioneerd door de buitenwereld, en overtuiging na overtuiging wordt als een ajuin .. vlies per vlies .. opgebouwd – en vooral de belemmerende overtuigingen houden ons tegen om in onze ware essentiële kracht te staan.

Op een bepaald moment komen we aan een keerpunt in ons leven waar we uitgenodigd worden om bewuste keuzes te maken en de sluiers die we hebben opgebouwd af te leggen om onze ware essentie te leven. Zowel professioneel als privé.

Via oefeningen op het mentale, emotionele, fysieke en creatieve vlak, begeleid ik je naar een daadkrachtig leven, waarin je meer in zelfvertrouwen, eigenwaarde en assertiviteit je stuur in handen neemt. 

Enkele eigenschappen die ik toegedeeld krijg van enkele coachees en waar ik de ander ook graag toe breng zijn :
straight to the point – helder – impactvol – resultaat – kracht – liefde – zonneschijn – persoonlijk – goede luisteraar – hartverwarmend – motiverend -licht – veilig – intuïtief – …

 

Systeem Coaching,

Trauma begeleiding,

DISC kleurprofilering,

Loopbaanbegeleiding,

Energetisch therapeut,

Kunstzinnig therapeut,

Meditatie/Visualisatie/Creativiteit